Despre noi

CU CE NE OCUPAM

Cine suntem?
Ce oferim?

Suntem o companie specializată în realizarea de acoperișuri din țiglă metalică, tablă fălțuită și tablă cutată pentru locuințe private, blocuri sau construcții industriale. Suntem distribuitori si montatori autorizati pentru cei mai importanti producatori internationali si locali de invelitori metalice, ferestre de mansarda si materiale termoizolatoare pentru acoperis si avem o experienta de lucru de peste 18 ani in domeniul constructiilor de acoperisuri. Punem intotdeauna accentul pe produse si servicii de calitate pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii si garantia unui acoperis de calitate si cu o durata lunga de viata. Punem pe primul plan satisfactia clientului, profesionalismul si seriozitatea, echipa noastra de montatori fiind formata din angajati proprii, cu o bogata experienta de lucru.

Punem intotdeauna accentul pe produse si servicii de calitate pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii si garantia unui acoperis de calitate si cu o durata lunga de viata.
Punem pe primul plan satisfactia clientului, profesionalismul si seriozitatea, echipa noastra de montatori fiind formata din angajati proprii, cu o bogata experienta de lucru.